Club app icon

Pitchero Club

The official RugbyClub 9 Heusden Zolder app

View

Communicatie Sportcomplex Vrijheid

By Dietmar Bernaers

Het bestuur van Rugbyclub 9 brengt deze communicatie uit in het kader van het Sportcomplex Vrijheid.

Bij wijze van deze communicatie willen we aan al onze leden en sympathisanten laten weten dat Rugbyclub 9 ingetekend heeft om in de toekomst blijven deel uit te maken van het sportcomplex “Vrijheid Zolder”.

De gemeente heeft Rugbyclub 9 gevraagd om mee in een project te stappen waarbij het bestaande complex uitgroeit tot één ven de belangrijke buitensportaccommodaties in de gemeente. Dit houdt in dat de bestaande infrastructuur (velden en gebouwen) uitgebreid en/of vernieuwd zal worden.

De volgende clubs gaven aan dat ze mee in het project willen stappen: FC Anadol, FC Bolderberg, Wieze Boys, Football Academy Skillfactor, FC Canlar en uiteraard Rugbyclub 9.

De volgende stappen zullen zijn dat er een project team zal samengesteld worden, waarin de clubs vertegenwoordigd zijn om een projectplan uit te werken dat door alle clubs gedragen wordt.

Infomomenten zullen in onze club georganiseerd worden en hier kunnen ook vragen gesteld worden die we kunnen bundelen.

  • woensdag 9 november 19u30 en 22u30,
  • vrijdag 11 november 22u30,
  • vrijdag 18 november 19u30,

Updated 13:07 - 9 Nov 2016 by Dietmar Bernaers

Where next?

Druk weekend met Sinterklaas en thuiswedstrijden Dit weekend spelen onze U14 en de dames een thuiswedstrijd en ook krijgen we bezoek van Sinterklaas.
Kalender Rugby Limburg jeugd is bekend De kwalificatiecompetitie is afgewerkt en nu is de rest van de wedstrijden bekend voor U14, U16 en U18

Comments

Loading comments

Schedule
Sat 31 Aug
h
Senioren TBD
Friendly 15:00
Sat 7 Sep
h
Senioren Kemphanencup
Tournament 10:00

News sponsors

Club sponsors