Club app icon

Pitchero Club

The official RugbyClub 9 Heusden Zolder app

View

Vacature Trainer/Coach Senioren

By Dietmar Bernaers

De club is op zoek naar een nieuwe coach voor de senioren. Tips en kandidaten zijn welkom!

Vacature Trainer/Coach

Over Rugbyclub 9 Heusden-Zolder

Rugbyclub 9 Heusden-Zolder is als oudste club in Limburg reeds meer dan 20 jaar actief. Opgericht in 1996 in Beringen en na enige omzwerving nu aanbeland in Heusden-Zolder waar de groei van de club verzekerd is door een stevige impuls vanuit de gemeente. Ondertussen is ook ons damesteam deftig uitgebouwd en de jeugdwerking draait op volle toeren in samenwerking met de andere Limburgse clubs.

RC9 Heren

De senioren kwamen in seizoen 16-17 uit in de Vlaamse 1ste regionale op de laatste plaats na een bewogen seizoen met een hoge blessure tol en veel jonge onervaren spelers. Zowel individueel en als team zit er zeker potentieel in deze diverse groep bestaande uit jonge onervaren spelers en anciens tot zelfs enkele veteranen.

Functieomschrijving

Rugbyclub 9 zoekt een trainer/coach die verantwoordelijk is voor het behalen van de sportieve doelstellingen voor het seizoen 2017-2018, voor de ontwikkeling en groei van nieuwe spelers en het optimaal laten presteren van de ervaren spelers. De doelstellingen zullen in de eerste plaats in overleg met het bestuur opgesteld worden rekening houdend met de ambities van de club om sportief op een hoger niveau mee te kunnen draaien en hier als club in zijn totaliteit naartoe te streven.

De trainer/coach moet beschikbaar zijn op woensdagavond en vrijdagavond voor de trainingen van 20:00-22:00 en op wedstrijden op zondag. De trainer/coach moet beschikbaar zijn vanaf 1 augustus 2017 tot en met eind april 2018.

Contact

Interesse, tips over potentiële kandidaten of meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Herbert.Thijs@gmail.com

Where next?

Start Trainingen 2017-2018 Het is momenteel nog genieten van de zomer en de vakantie maar weldra start ook het nieuwe rugby seizoen.

Comments

Loading comments

Fixtures
Sat 31 Aug
h
Senioren TBD
Friendly 15:00
Sat 7 Sep
h
Senioren Kemphanencup
Tournament 10:00

News sponsors

Club sponsors