Club app icon

Pitchero Club

The official RugbyClub 9 Heusden Zolder app

View

Werving staat centraal voor trainerstrio Rugby Club 9 Heusden Zolder

By Dietmar Bernaers

Met veel trots worden de trainers voor het seizoen ‘18-’19 voorgesteld. De dames, heren en de U18 zullen geleid worden door een trainerstrio.

Voor de komende seizoenen zullen Bart Stans, Steve De Mare en Frank Kimpen het trainerstrio vormen dat de ploegen naar een hoger niveau zal leiden.
De objectieven voor het komende seizoen is voornamelijk het bouwen en vooral uitbouwen van de teams. Dit wil zeggen dat werving van spelers, met of zonder ervaring, een prioriteit is, alsook de kansen geven aan spelers die doorgroeien vanuit de jeugdreeksen. Dit is nodig om de lange termijn doelstellingen te halen.

Die lange termijn doelstellingen zijn het doorstoten van beide teams naar hogere reeksen en hier ook een vaste waarde worden. Concreet wil dit zeggen voor de dames promotie naar eerste nationale ondersteund door een tweede ploeg. De senioren zullen dan weer dienen door te stoten naar eerste regionale Vlaanderen en nog later naar 3de nationale.

Op vrijdag 27 juli worden de volledige sportieve plannen uit de doeken gedaan op de startdag. Voorts zal er iedere woensdag en vrijdag van 20u00 tot 22u00 getraind worden en zijn de trainingen aangepast zodat instroom mogelijk is voor nieuwe spelers.

Updated 18:39 - 16 Jul 2018 by Dietmar Bernaers

Where next?

Inschrijvingen gaan van start Dit jaar kan je jezelf of je kinderen enkel via een inschrijvingsformulier inschrijven voor het nieuwe seizoen.
Rugby Spelers Gezocht! Zin in een nieuwe, sportieve uitdaging? Zoek je een sport met een mengeling van kracht, snelheid en vooral teamgeest? Dan is Rugby iets voor jou!

Comments

Loading comments

Fixtures
Sat 31 Aug
h
Senioren TBD
Friendly 15:00
Sat 7 Sep
h
Senioren Kemphanencup
Tournament 10:00

News sponsors

Club sponsors