Club app icon

Pitchero Club

The official RugbyClub 9 Heusden Zolder app

View

Ladies - Match centre

BBRFC Celtic
RugbyClub 9 Heusden Zolder
Sat 30 Apr 15:00 - League Full time

Laatste match van het seizoen voor de dames!!

By

RC9 dames verliezen van Barbarians...

Op de zonnige zaterdag stonden de RC9 speelsters klaar om hun laatste wedstrijd van het seizoen te spelen.
Door meerdere kwetsuren en de verplaatsing van de wedstrijd naar een week vroeger, stonden onze dames maar met 12 aan de kick-off.
Maar moedig als ze zijn, begonnen ze aan de wedstrijd tegen de Barbarians. Onze verdediging was goed en de Barbarians geraakte er moeilijk door. Maar door de goeie opvolging konden ze de verdediging toch een paar keer omzeilen en legde zo hun eerste trys. Wel speelden de barbarians geen enkele keer hun overlap uit maar bleven ze met hun pack inbeuken op onze verdediging. Na een twintigtal minuutjes moest een gekwetste speelster van RC9 het veld verlaten. Dapper gingen ze verder met 11.
Ook in de tweede helft hield onze verdediging stand en konden de RC9 dames verschillende keer de bal in handen krijgen en mooie combinaties laten zien. De wedstrijd eindigde op 49-0, wat niet slecht is met 4 speelsters minder. De supporters van de Barbarians hadden zelfs pas laat door dat er een paar speelsters mistte bij RC9! Het was een toffe match en het sluit een mooi seizoen af voor onze RC9 dames. Nu is het tijd voor teambuilding en tornooien!!

Videos and photos

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors