Club app icon

Pitchero Club

The official RugbyClub 9 Heusden Zolder app

View

Rugby Limburg U18 - Match centre

RugbyClub 9 Heusden Zolder
BW Est
Sat 16 Apr 15:00 - League Full time

Sterk RC Limburg moet onderspit delven tegen de Leiders

By

De U19 kregen de leiders van BW Est uit Jodoigne over de vloer. In een felbevochten partij moesten de Limburgse Leeuwen het onderspit delven.

BW Est stond afgetekend aan de leiding met nog maar 1 verliesmatch. Het beloofde dus een zware wedstrijd te worden voor de Limburgse Leeuwen. Een gewaarschuwd man is er twee waard zou je denken, toch lieten onze jongens zich verrassen en kregen ze al snel enkele tries om de oren. Eens wakkergeschud had BW Est al een comfortabele voorsprong. BW Est dacht dat het vrij spel had maar op de kick off vergat het eerst de bal te vangen en ook te tacklen. De Limburgse jeugd maakte hier dankbaar gebruik van om op het scorebord te komen. Zo kon het met een positieve noot gaan rusten met 1 try tegen 6.
Na de rust werd er uit een heel ander vaatje getapt de tackles waren beter en ook de rucks. Van een verschil tussen beide teams was veel minder te merken. RC Limburg kon zo zijn 2de try leggen, maar ook BW Est kon nog tegenscoren. De U19 mogen trots zijn op hun 2de helft en hebben het zo de leider toch nog moeilijk gemaakt.
Uiteindelijke uitslag 14-52

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsor

Club sponsors