Rugby proberen?


Eens deelnemen?
Ben je geïntereseerd om eens rugby te komen proberen, kom dan deelnemen aan één van de trainingen! Wij voorzien voor alle geïnteresseerden een gratis maand verzekering.

Wat moet ik doen voor de gratis verzekering?
Om deze voorlopige verzekering in orde te kunnen maken spring je eens binnen in de kantine en vul je de welkomstbrochure in.

Wat heb ik nodig?
Doe wat oude, sportieve kleding aan, deze zullen zeker vuil worden. Sportschoenen of voetbalschoenen met noppen. Om af te sluiten om jezelf te beschermen een bitje voor je tanden. Deze kan je kopen in de kantine.

Ik wil wedstrijden meespelen
Met de voorlopige gratis verzekering van één maand ben je niet verzekerd deel te nemen aan wedstrijden of toernooien. Wil je toch wedstrijden spelen dan moet je definitief lid worden.

Ik heb een aantal keer meegetraind maar heb beslist te stoppen
Geen probleem, niet iedereen is even gebeten door het rugby 'virus'. Geef even de coach of trainer een seintje dat je niet meer zal komen en graag weten we ook waarom.
Je bent zeker nog welkom naast het veld voor het sociale aspect en als supporter

Mijn proefmaand is gedaan maar ik wil verder rugby-en
Goed nieuws!! Blijf zeker niet bij de pakken zitten en maak je definitief in orde. Zo blijf je optimaal verzekerd en kan je de rest van het seizoen mee blijven trainen en wedstrijden spelen.

Lid worden
Om je definitief aan te sluiten moeten er nog een aantal dingen in orde gebracht te worden:

1. Een medisch attest

Iedereen die rugby wil spelen moet een medisch attest kunnen voorleggen dat ze lichamelijk geschikt zijn om rugby te spelen. Dit attest is een voorgedrukt document dat moeten worden ingevuld door de huis -of sportarts. Enkel dit attest is geldig. U kan dit attest afgeven op de club of doormailen naar de secretaris.

2. Lidgeld betalen

Ieder lid betaalt een bijdrage aan de club voor de trainingen en wedstrijden die ze meespelen. Het lidgeld omvat:

- verzekering (tijdens activiteiten van de club en de verplaatsing heen en terug.)
- gebruik van infrastructuur Rugbyclub 9
- lesuren trainers
- licentie
- deelnemen aan bepaalde activiteiten van Rugbyclub 9

Het bedrag dat je dient te betalen vind je terug in de welkomstbrochure.

Kan ik nog iets recupereren van mijn lidgeld?
Zo goed als elk ziekenfonds voorziet een tegemoetkoming voor deelname aan een sportactiviteit of lidmaatschap van een sportclub. Informeer bij je kantoor en geef de formulieren die ingevuld en getekend moeten worden af aan je ploeg manager of jeugd coördinator. Wij vullen deze met veel plezier voor je in.