Kalender Rugby Limburg jeugd is bekend

Kalender Rugby Limburg jeugd is bekend

By Dietmar Bernaers
7th September 2016
Share via
FacebookTwitter
https://www.rugbyclub9.be/news

De kalender van Rugby Limburg is bekend. Met een startdag op zaterdag 10 september, wedstrijden, toernooien en gemeenschappelijke trainingen.


Voor alle leeftijden start Rugby Limburg op 10 september met een startdag bij Maasland, hier worden ook meer details uit de doeken gedaan van het nieuwe seizoen.

De jeugdschool (U8, U10, U12) doet naar gewoonte mee aan nationale en regionale toernooien. Een eerste staat gepland op 17 september in Visé.
Verder is het doel minimaal 2x per maand samen te komen voor een gemeenschappelijke training of toernooi.

De 'grote' jongens (U14, U16, U18) spelen in een competitie. De datums, locatie en tegenstander kan je vinden op de teampagina's. Op vrijdag voor een wedstrijd wordt er getraind op de locatie waar de thuiswedstrijden door gaan. Speelt een leeftijdscategorie uit dan kijk Maar tot oktober? Dit klopt, na oktober worden de reeksen door elkaar geschud zodat we met gelijkwaardige tegenstanders in contact komen.

Een overzicht kan je vinden in de kalender op deze site waar de wedstrijden en trainingen staan. Best kan je deze in lijstvorm bekijken zodat alles zichtbaar is.

Alles is onder voorbehoud van wijzigingen. Zeker het tijdstip van de wedstrijden kan wijzigen.

Share via
FacebookTwitter
https://www.rugbyclub9.be/news