Werving staat centraal voor trainerstrio Rugby Club 9 Heusden Zolder

Werving staat centraal voor trainerstrio Rugby Club 9 Heusden Zolder

By Dietmar Bernaers
16 July 2018
Share via
FacebookTwitter
https://www.rugbyclub9.be/news

Met veel trots worden de trainers voor het seizoen ‘18-’19 voorgesteld. De dames, heren en de U18 zullen geleid worden door een trainerstrio.


Voor de komende seizoenen zullen Bart Stans, Steve De Mare en Frank Kimpen het trainerstrio vormen dat de ploegen naar een hoger niveau zal leiden.
De objectieven voor het komende seizoen is voornamelijk het bouwen en vooral uitbouwen van de teams. Dit wil zeggen dat werving van spelers, met of zonder ervaring, een prioriteit is, alsook de kansen geven aan spelers die doorgroeien vanuit de jeugdreeksen. Dit is nodig om de lange termijn doelstellingen te halen.

Die lange termijn doelstellingen zijn het doorstoten van beide teams naar hogere reeksen en hier ook een vaste waarde worden. Concreet wil dit zeggen voor de dames promotie naar eerste nationale ondersteund door een tweede ploeg. De senioren zullen dan weer dienen door te stoten naar eerste regionale Vlaanderen en nog later naar 3de nationale.

Op vrijdag 27 juli worden de volledige sportieve plannen uit de doeken gedaan op de startdag. Voorts zal er iedere woensdag en vrijdag van 20u00 tot 22u00 getraind worden en zijn de trainingen aangepast zodat instroom mogelijk is voor nieuwe spelers.

Share via
FacebookTwitter
https://www.rugbyclub9.be/news